Kort??

Sitter här framför datorn och tänker på lite saker jag gjort under min livstid. Man har gjort så mycket roliga saker i livet men det finns ju så mycket mer man vill göra! Som att bada i nilen eller besöka en piramid som ingen varit i :P. Finns så mycket man vill göra men så litetid. Det mesta tiden går åt är onödiga grejer som att lyssna på sin svenska lärares liv osv. Den tiden kunde jag använt till att åka till Brasilien och leka med urinvånarna :P. Med detta vill jag säga skit i skolan och gör det ni vill. Men om era föräldrar säger åt er att va hemma så skit i det också :D. Mitt råd till er alla är att ha uppleva så mycket som möjligt medans man kan. Jag kan säkert rabla upp tusen coh en sak som jag vill göra men kommer inte hinna göra det eftersom man är tvungen att göra onödiga saker i livet som detta inlägg! Jag kunnde ha gått ut nu och retat upp en sur hund för att se hur det känns att bli jagad av en osv. Men gör inte de varför kan man ju undra ja eftesom jag inte får av mina föräldrar! Jag sa att ni skulle skita i vad de säger åt er men jag kan inte göra det eftersom då får jag inget lördagsgodis. Nu e klockan väldigt mycket och jag har ingen arning vad jag skriver va en lång natt igår på ålandsbåten :D. God Natt allihop :P 

Top 5

Nu nker jag rangorda det mesta i en top 5 lista :p. Har lite tråkigt här hemma :).

Länder:
1 Kroatien
2 Italien
3 Frankrike
4 Tyskland
5 Sverige (Jag är inte Sverige Demokrat men jag måste säga att jag älskar Sverige)

Städer:
1 Dubrovnik
2 Rom med Vatikanen
3 London
4 Stockholm (Gamla Stan äger)
5 Berlin

Helgon :S :
1 S:t Benedict
2 S:t Petrus
3 Jungfru Maria
4 S:t Antonio
5 Maria Magdalena

Skol ämnen:
1 Idrott
2 Biologi
3 Hisoria
4 ????
5 ????

Sporter:
1 Handboll
2 Tennis
3 Fri idrott
4 Fotboll
5 Kast med liten boll :p

Parfymer:
1 Armani Code
2 Jean Paul Le Male
3 Armani Aqua di Gio
4 Lacoste (minns inte vad den heter :D)
5 Dolce & Gabbana The One för män alltså :D

Irriterande personer:
1 Blondin Bella
2 Drottning Silvia
3 A
4 Blondin Bella
5 Stalin

Djur:
1 Hundar
2 Ödlor
3 Katter
4 Ankor :S
5 Åsnor

Artister:
1 Marko Perkovic Thompson
2 Alice Cooper
3 Miroslav Skoro
4 Nightwish
5 Pavarotti

Saker jag vill jobba med:
1 Marin Biologi
2 Marin Soldat
3 Något annat inom Marinen
4 ??
5 ??

Färger:
1 Marin Blått
2 Blått
3 Rött
4 Grönt
5 Svart

Till sisst nämner jag mina fem bästa kompisar :) men jag tänker inte rangordna dem ;) Och jag tänker inte skriva ut hela namnen :) Ni får nöja er med en bokstav.
1 A,B,R,S,J

Veckan :p

Tjenare alla!
Vilken vecka det har varit! Den e inte slut än men snart :p. Så då tänkte jag att jag ska skriva om min vecka i detta inlägg :D. Måndagen börjar med ett historiaprov om WW1 och WW2 :S, det gick som det gick. Kan inte säga mycket mer än så tills jag får provet tillbaka. Sedan va resten av måndagen lugn. Men Tisdagen bjöd på ett roligt Biologi prov :S. Därkan man säga att det kunnd gå bättre. Men så ere alltid, att man kan göra saker bättre. Senare på dagen gick jag och min kompis till ICA-Maxi för att handla inför Onsdagen :p. Nu undrar ni säkert vad som ska hända på Onsdag :D. Jo vi skulle ut och paddla med skolan och övernatta i det gröna. Jag och min vän hade jävligt mycket mat med oss så att det skulle räcka att mata halva Kazakstan! Tack och lov fick vi åka bil till kanotcentret. Själva paddlingen gick skit bra! Att sätta upp tältet osv vidare gick också skitbra :p. Men natten kom och det va sov tid :D. Jag va skit trött och halvt död! Men vissa i "lägret" hade inte fattat att andra va skit trötta så de snacka fritt! De sa inget vettigt heller så man blev lite arg! Sedan när de äntligen har slutat gaga så hör man en orkester av snarkningar :S. Men man lyckades sommna till slut :D. 
Sedan följde torsdagen och det var tid att paddla sig hem :P. Det gick ju som en dans på rosor men jag måste säga att jag hade ont i ryggen då. Men ingen har väl dött av det :D. Man kom hem och trodde att man skulle få lite sömn men med min vanliga tur så händer inte det :D. Jag är tvungen att laga mat istället :S!!!!!!!!!!
Tillslut är Torsdagen också slut då kommer ju Fredag! Då skulle jag åka på en tur till Åland med Vikingline. Jag vet inte hur mycket det finns att säga om det eller hur mycket minne mann har kvar :D. Jag kan bara säga att jag inte fick mycket till sömn där :p. Lördag kommer man hem från åland med en stor kasse godis och en parfym :D. Armani Code för er som undrar vilken :p. När jag kommer hem så håller de här hemma på att städa allting! Så man får ingen lung och ro här inte. Då bestämmer jag mig att skriva lite i min blogg om vad som häde den här veckan :D. Inte för att någon av er som läser detta kommer att bry sig men man kan alltid gör ett försök. Alltid lite kul när man får menigslös uppmärksamhet :D.
PS Har ni märkt att jag inte har nämt Blondin Bella i detta Inlägg:D Grattis till mig

Inlägg3

Inne på mitt tredje inlägg nu :). De första två handlade väldigt mycket om musik men nu tänkte jag byta tema till film. Nu för tiden kommer det nya filmer ofta många väldigt bra men tyvär många väldigt dåliga också. Men jag ska skriva om de bra hade jag tänkt.
Först vill jag säga att jag hatar alla film experter! Jag undrar om de  vet själva vad de snackar om själva. De hittar de skumaste felen i varje film!! Enligt dem så är ingen film värd att se. När jag skulle gå och se SAW4 tror jag att det va. Läste jag om filmen på olika sidor för att få en inblick vad som skulle hända osv. Sen kan man inte låta bli att läsa "expertens ord" eller vad de nu kalla shitet. Filmen fick så dålig kritig så jag var nära på att skippa filmen! Men mín kompis som jag valt kalla R idag övertalade mig att gå. Vilket jag inte ångrar idag :). Jag såg filmen och tyckte att den va bra. Kanske inte den bästa filmen jag sett men ändå värd att se. Med detta menar jag skit i de så kallade experterna och bedöm filmen själva!

Jag skall ragnordna lite filmer. Jag ska börja med Sagan Om Ringen (tar alla tre filmer samtidigt). Jag tror att alla har sett den filmen :P. Tycker att filmen är väldigt bra men kan kännas lite för långa ibland! Nu får jag säkert sagan om ringen töntar efter mig :D. Men om man tänker lite på saken så är handlingen lite löjlig! En j***a ring som styr allas öden och har all ondska i sig WTF. Även om man gillar filmerna så måste man erkänna att det e lite löjligt. Vem räddar hela värden om inte en lite hob. Det är också lite töntigt att den svagaste varelsen räddar alla. Hade varit mycket coolare om typ Gandalf räddade alla eller Legolas.
 Om man tycker att filmerna är långa så tänk inte ens tanken då att läsa böckerna! De är långa som fan och sega. De beskriver hur ett löv faller i typ 20 sidor! Om ni värkligen måste läsa sagan om ringen så läs istället Härsken på ringen. Mycket roligare och går att läsa ut på ngn timme. Där är det istället Fido som räddar ala inte Frodo. Men tycker inte ni också att enterna i filmen påminner lite om Blondin Bella? Jag tycker det iaf. Så nästa gång ngn filproducent skall göra en skrckfilm anvnd blondin bella då. Hon skrämmer mig!
  Varje sådan film handlar om samma saker onda slåss mot goda. Gondor-Mordor eller Harry Potter- Lord Voldermort eller Hitler- Stalin ( vem nu som e god i den striden får man avgöra själv). NI fattar vad jag vill ha sagt. Hitta på ngt nytt som Blondin Bella mot Karolina Gynning (undrar vem som skulle vinna). Innan jag avslutar detta inlägg så måste jag säga ngt possitivt om Sagan om Ringen ju att musiken är välidigt bra! Enya med May it be är ju väldigt bra, älskar den låten. 


Inlägg2

Ja vad ska jag prata om idag? Inte blondin Bella iaf :). Jag tänkte dra upp det känsliga temat ESC! Jag tar förgivet att alla vet vad eurovision song contest är. Delfinal nr 1 går idag och jag tänker missa den med flit :P. Tycker att kvaliteten på sångerna och tävlingen har sjunkigt mycket! Nu handlar det om att se så konstigt ut som möjligt och sjunga så dåligt som möjligt!
Lika mycket som jag hatar många låtar i ESC så finns det några jag älskar :). Nu tänker jag skriva upp de 5 värsta låtarna och de 5 bästa. Vi börjar med de sämsta :P.
1: Molitva av Marija ?erifovi? (Hur kan någon sådant vinna?)
2: Lejla av Hari Mata Hari (Den va riktigt dålig!)
3: Ich Troje av Keine Grenze - Zadnych granic (Fatta nada när de sjöng)
4: In the disco av Deen (Har ingen komentar till den lyssna så fattar ni!)
5: Believe av Dima Bilan (Lyssna och hör själva)
De fem bästa då:
1: Lordi
2: Danijela Martinovic med Neka mi nesvane
3: Ruslana men Wild dances
4: Goran Karan med Stay with me
5: Roger Pontare med När vindarna viskar mitt namn

Hehe många håller säkert inte med mig. Men alla har sin musik smak hoppas att jag inte får hat mail efter detta. Jag tycker att hela ESC grejen är lite övertjatat och mår illa när jag hör hero på radion. Nu säger jag inte att man ska bojkotta ESC men man kan lugna sig. Undrar vilket land som vinner i år? Den som lever får se:P 

Inlägg1

Vad ska jag skriva på mitt första inlägg?
 
Jag kan börja med att berätta att jag har blivit vald till MSU ordförande, men säger inte vilken MSU förening:P. Grattis till mig själv. För alla er som inte vet vad MSU är så står det för Moderat Skolungdom. Nu tror alla att jag gillar Blondin Bella för att jag är med i en förening som hon skapat. Nej jag hatar henne, hon e den vidrigaste personen jag vet om. Levande beviset att dinosaurerna har funnits!
Blondin Bella ja hon e ful som fan en annan person som inte ser så vacker ut är Alice Cooper men tillskyllnad från Blondin Bella sjunger han jävligt bra. Har haft låten "Every woman has a name". Riktigt bra låt men väldigt lugn för att va Cooper låt. Men lyssna på den den är riktigt bra. Jag kan rekomendera skivan dragontown köp eller ladda ner den. Har själv köpt den och ångrar inte köpet älskar skivan. Kommer säkert skriva om Cooper mer i denna blogg.
Musik kan man aldrig få för mycket av så jag tänkte rekomendera en kroatisk artist/grupp till er. Gruppen heter Thompson och sångaren i gruppen heter Marko Perkovic. Riktigt bra musik! Få av er kommer att fatta vad han sjunger om. Så då tänkte jag ge er en Engelsk översättning av låten Duh ratnika.

Where're you from and what front do you come from,
Oh, warrior, of weary pace,
No battle has been fought here since long ago,
Why are you wandering around here like a ghost?

"I am the soul of Croatian warriors,
searching for homeland and waving banner,
and it's soaked with my blood too,
and the soul has no peace - it's searching for it."

But this is your land, don't you see,
The homeland we all dreamed about,
For its freedom you gave your blood,
A thousand-years-old dream became a reality!

"I don't recognize it as such and it seems sad,
in my dreams it's proud and beautiful,
and where are its heroes and brave sons,
and where the valuables for which we were dying!?"

Oh, warrior, there is no such Croatia,
As soon as it started budding misfortunes befell her,
Forces of darkness rose against her,
Striking at the crown and at the throne!

"There always were and always will be,
those who will sell their soul to the devil,
so, you watch, because you have to watch,
return the pride to Homeland!"

I would give all to see her,
Proud and beautiful like in the dreams,
I would give all to see her,
And again I would stand ready,
My life I would give!

"I am the soul of Croatian warriors,
searching for homeland and waving banner,
and she is soaked with my blood too,
and the soul has no peace - it's searching for her."

Riktigt bra låt!

Det var allt för idag :P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0