Alice Cooper!

Om jag säger Alice Cooper säger ni säkert poison :D. Ja poison e en jävligt bra låt men han har mycket fler bra låtar! Som Dragontown, brutal planet, dirty daimons osv. Ge honom en chans även om ni inte gillar rock. Jag va väldigt tveksam för alice när min kompis sa lyssna. Jag fick då lyssna på Welcome to my nightmere fasna direkt!
För er som inte vet så är Alice Cooper namnet på en känd häxa. Han säger om man kan betala för bio för att bli rädd kan man göra det samma med konserter.
När ni nu lyssnar på hans musik konsentrera er inte på textens ord utan på musiken :D. Om man lyssnar på texten e den ganska brutal :P.
Dete en upplevelse att gå på hans spelningar. Tyvär har jag aldrig gjort det eftersom varje gång han varit i Sverige har jag varit bort rest :(.
Han kommer ut med en ny skiva i sommar jag ska köpa den. Om jag får rekomendera en skiva skulle jag sagt Dragontown. En blandning mellan lugn musik och riktig rock ;). Annars e hans äldra skivor också väldigt bra. Medans jag skrivit detta inlägg lyssna jag på Brutal Planet! Gå in och lyssna http://www.youtube.com/watch?v=YvSsLpzSzoA&feature=related !

Kommentarer
Postat av: Kattis

Hejsan!
Faktiskt så vet jag inte...min design har dotterns kompis gjort. Men det finns ju flera på bloggen som kan. Oftast ser man det i deras bloggnamn.
Jag skulle försöka men det vara alldeles för mycket koder för min smak.
Lycka till!

2008-06-01 @ 21:54:56
URL: http://kattis11.blogg.se
Postat av: Lollo

hehe sant med fiskar det är dumma xD:) men nu är jag klar (A) hahah^^,

Jo sant finns mkt bra med Alice Cooper! :P

2008-06-01 @ 22:10:12
URL: http://lollo08.blogg.se
Postat av: . S T E P H A N I E .

kroatiska! coolt :)

2008-06-01 @ 23:17:52
URL: http://ampele.blogg.se
Postat av: sofia

Jobbigt att plugga ja, har ingen motivation kvar just nu så.. Ha en bra dag!

2008-06-02 @ 06:46:36
URL: http://sofipitt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0